Jídelní blog

24. 09.
2018
Naše zdravé svačinky
Autor: kolektiv naší kuchyně
18. 04.
2018
Chcete mít zdravé děti?
Autor: PestrýJídelníček.cz

Existuje množství způsobů, jak zjistit kvalitu potravin, které nakupujeme. A nemusíte být žádní odborníci. Pouhým pohledem zjistíte, které potraviny jsou kvalitní a které byste už raději neměli kupovat a měli byste se jim zdaleka vyhýbat.celý článek

Žito je velmi prospěšné pro lidský organismus. Obsahuje bílkoviny, uhlovodany, tělu prospěšný tuk a mimo jiné i draslík, který je důležitým prvkem pro výživu slinivky břišní.celý článek

18. 01.
2018

Houba, jež žije na stromech, z nich čerpá sílu. Možná i proto má hlíva téměř zázračné vlastnosti. Její schopnost výrazně posilovat imunitu dokládá řada studií, přitom se jedná o přírodní prostředek bez negativních účinků, který má i řadu dalších příznivých vlastností.celý článek

18. 01.
2018

Proč naše MŠ ku puje pro svoje děti dražší vejce od slepic chovaných na farmě? Čerstvá vajíčka od slepic krmených vybraným krmivem z vlastních zdrojů, které se skládá z pšenice, ječmene kukuřice, potravinářského oleje a minerálního doplňku bez podávání léčiv, hormonů, anabolik a jiných umělých látek.celý článek